Hírlevél rendelésBookmark Us

 
 
Ajándékot kaptunk, amit nem vehetnek el!
Írta: www.arpadvonal.hu   
2010. május 17. hétfő, 12:18

http://nfp.hu/images/stories/hirek/tudos_takacs_janos.jpg„Kedves Magyar Testvéreim” - ezek voltak az első szavak, amit János bácsitól először hallhatott, aki előadására elment. Aki, (ahogy ő mondta) ”megtisztelte” jelenlétével előadását, kapott egy ajándékot. A tudás az egyik olyan dolog, amit nem vehetnek el tőlünk, és János bácsitól ezt kaptuk. Kaptunk tudást és energiát is, az előadásból átsugárzott a hit ereje, átsugárzott a jó fölénye a gonosz felett.

 

Bővebben...
 
Revíziót!
Írta: www.arpadvonal.hu   
2010. május 07. péntek, 00:00

Sokan legyintenek e szó hallatán, hogy avítt és értelmetlen álmodozás ezzel foglalkozni – mármint a területi revízióval. Odáig jutottunk, hogy ezen a véleményen van néhány haszonelvű radikális is, akik a szent tehénként kezelt marketingstratégiába nem illeszthető elemként kezelik ezt. Holott a területi revízió a ma is él a politikai gyakorlatban, igaz erre nem Magyarország példa. Ahhoz, hogy elcsatolt területeink visszaszerzése mozgassa a magyar külpolitikát, nagy változásokra van szükség,  más területeken is revíziót kell követelnünk.

Bővebben...
 
Dobszay Károly: Tudathasadás vagy elmezavar?
Írta: www.arpadvonal.hu   
2009. április 02. csütörtök, 12:55

Több mint elgondolkoztató az a bődületes káosz, ami itt a nemzeti oldalon egyesek fejében uralkodik. Ehhez kapcsolódik szervesen az a szinte naponta tapasztalható logikai bukfenc vagy szaltó, amit egyre többen elkövetnek.

Bővebben...
 
Az édes zsidó (Jud Süss)
Írta: www.arpadvonal.hu   
2008. július 31. csütörtök, 23:06

Szerkesztőségünk kiváló írást kapott a Gede testvéreknél tartott filmvetítést követő hisztériáról.

Nem oly rég egy pincében 60 ember megnézhette egy 1940-ben készül német propaganda filmet, a Jud Süss-t. A film bemutatása hatalmas vihart kavart, annak ellenére, hogy azt 1940 és 1943 közözött több mint 20.3 millióan látták. Magam is emlékszem, hogy anyám mesélt róla.

Bővebben...
 
Hogyan vadászuk le a magyarokat?
Írta: www.arpadvonal.hu   
2007. június 25. hétfő, 15:02

Először is legyenek jó sajtókapcsolataid, aljas lelked, segítség ebben a bolsevik indíttatás, vagy a liberális ősök. Fontos szempont a kellő mennyiségű gyűlölet és a megfelelő áldozat kiválasztása. Természetesen bármelyik magyar levadászása nagy élvezet, de igazán a vezető pozícióba jutott magyarok tönkretétele ad felejthetetlen élményt.

Bővebben...
 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2