Hírlevél rendelésRSS

Bookmark Us

 
 
Vizsgálatot követelnek a disznóinfluenza miatt
Írta: www.arpadvonal.hu   
2010. május 16. vasárnap, 18:00

A vizsgálat az Európa-Parlamentben nem az egyedüli, amelyik az állítólagos sertésinfluenza körül kialakult manipulált hisztériát nagyító alá veszi. A kialakított hisztéria következtében nagy gyógyszervállalatok milliárdokat kasszíroztak az adófizetők és ártatlan áldozatok költségére, akik megbénultak vagy rosszabb esetben meghaltak, mert ők beoltatták magukat a nem tesztelt oltóanyagokkal, amelyek toxikus hatóanyagokat és más kémiai anyagokat tartalmaztak.

 

A felhívásában az áll, hogy a tagállamok milliárdokat adtak ki a H1N1-oltóanyagokért, habár a vírus első fellépését követően már hamar megmutatkozott, hogy az csak enyhe lefolyású megbetegedést okozott. A H1N1-halálesetek száma- összehasonlítva a szezonális influenza becsült áldozatainak számával- nagyon alacsony. Arról kellene inkább gondoskodni, hogy a jövőben az EU-ban a járvány pontos fajtáját és az oltóstratégia rizikóit gondosabban mérlegeljék.

A lengyel Európa-képviselő, Boguslaw Sonik nyilatkozta: „Tudni akarjuk, hogy a bizottság és az állami egészségügyi hivatalok eredeti stratégiájuk változását miért nem közölték. Az EU intézményei miért nem juttattak jó, objektív és aktuális információkat a polgárok és a média részére?”

Az Betegségek Megelőzése és Ellenőrzése Európai Centrum adatai szerint a H1N1 1528 esetben vezetett halálhoz. Ezzel összehasonlításban a bizottság statisztikái azt mutatják, hogy a szezonális influenza átlagos években kb. 40 000, míg rossz években 220 000 emberéletet követel.

A „Big Pharma” meggyőzi a WHO-t a járvány kihírdetésére

A „Der Spiegel” tekintélyes német újság vizsgálata a következő eredménnyel járt: „Május közepén – három héttel azelőtt, hogy a sertésinfluenzát járványnak nyilvánították – a WHO-központban gyógyszergyártó-konszernek 30 magas rangú képviselője találkozott Chan WHO-főnöknővel és az ENSZ-főtitkárral, Ban Ki Moon-al. Hivatalosan arról volt szó, hogyan lehet biztosítani a fejlődő országok járvány elleni oltóanyaggal történő ellátását. Ekkor azonban még az oltóanyag-ipar számára valami más jelenti a kulcskérdést: döntés a 6. fázisról. (hivatalos járvány)

Világszerte ellenőrzik a parlamenti vizsgálóbizottságok, hogy a Big Pharma vajon egy sertésinfluenza-csalást rendezett, hogy szükségtelenül több százmillió embert beoltsanak?

A Spiegel Online emlékeztet: „Nem kevesebbről van szó, mint az emberiség nagy részének influenza elleni oltóanyaggal történő ellátásáról. Minden ettől a döntéstől függ: a 6. fázis úgy működik, mint egy kapcsoló, amely az ipar kasszáit rizikómentesen megcsengetteti. Sok járvány oltóanyag-szerződés már régen megköttetett. Németország már 2007-ben vállalta, hogy a GlaxoSmithKline brit konszerntől vásárol oltóanyagot, amint a 6. fázis életbe lép. Ez lehet a magyarázat arra, hogy a brit kormányzat legfontosabb tudományos tanácsadóinak egyike, prof. Roy Anderson a sertésinfluenzát miért minősítette már május 1-jén járványnak. Amit azonban nem közölt: évente 130 000 Euro éves fizetést kap a GlaxoSmithKline konszerntől.”

Fontos az is, hogy meghatározó gyógyszergyárak már 2007-ben szerződéseket kötöttek Németország szövetségi kormányával és más országok kormányaival, jóval azelőtt, mielőtt 2009. májusban a sertésinfluenzát járványnak minősítették. Ezekben a szerződésekben meghatározták, hogy „ járvány kikiáltásának esetén” a mindenkori kormányzat automatikusan milliós nagyságrendű oltóanyag adagokat fog vásárolni.

Vizsgálatok Ausztráliában is

A nyugat-ausztráliai kormányzat is vizsgálatot indított a sertésinfluenza-oltás ügyében, mivel állítólag bizonyítékok vannak arra vonatkozólag, hogy a nem tesztelt oltóanyagok az országban gyermekek százainál nem kívánatos mellékhatásokhoz vezettek. Áprilisban a szezonális (normális) influenza elleni oltás az ausztrál szövetségi tartományban 251 öt év alatti gyermeknél mellékhatásokat okozott. Ennél 55-en begörcsöltek, 196-an lázasak lettek és hányniuk kellett. Ezután az oltóprogramot először a szövetségi tartományban, rá egy napra egész Ausztráliában leállítottál, mivel a gyermekeknél más tartományokban és területeken is súlyos mellékhatások léptek fel. Queensland-ban a két éves Ashley Epapara-t holtan találták ágyacskájában, akit egy nappal korábban ikertestvérével együtt Brisbane-ben egy orvos a szezonális influenza ellen beoltott.

Kopp Verlag

F. William Engdahl

fordította: NSNONT