Hírlevél rendelésBookmark Us

 
 
A “Finn Jobbik” avagy a cionista Igaz Finnek

Mint ismeretes a közelmúltban lezajlott finnországi választások egy Perussuomalaiset, azaz Igaz Finnek, nevezetű formáció igencsak jónak mondható eredményeit hozták. A párt megnyilatkozásaiban és beállítottságában alapvetően hazafiasnak is mondható és az egyes magyarországi híroldalak gyakran aposztrofaljak “finn jobbiknak”. Talán a választok köreben elért nagy aranyú sikerei hitelesítik erre a megnevezésre vagy csak simán a Jobbikhoz legjobban rokonítható és használt retorikája. Akár mindkét eshetőség kézenfekvő lenne egészen addig, amíg az ember kezdetben nem vet néhány pillantást a világhalon fellelhető információkra.

Bővebben...
 
Vizsgálatot követelnek a disznóinfluenza miatt
Írta: www.arpadvonal.hu   
2010. május 16. vasárnap, 18:00

http://info.kopp-verlag.de/uploads/RTEmagicC_Parlament-SG.jpg.jpgAz Európai Parlament több mint 200 tagja egy nyilatkozatot írt alá, amelyben vizsgálóbizottság felállítását követelik a H1N1- járvány kivizsgálására. Az aláírók között van a parlamentben képviselt összes párt képviselője. A vizsgálatnak arra a kérdésre kell összpontosítania, hogy az EU mennyire függ az Egészségügyi Világszervezettől(WHO). A vizsgálatot követelő szóvivőnő a WHO szemére veti, hogy annak az influenzát érintő eljárása „az intézményeinkbe vetett bizalmat és azok szavahihetőségét komolyan csorbították”. A WHO és a nagy gyógyszervállalatok szükségtelen módon tömegpánikot szítottak, hogy így az emberi „kísérleti nyulaknak” szükségtelen és alkalmasint akár halálos, ellenőrizetlen oltóanyagok millió adagját adják be. Ezeket a figyelmeztetéseket csak most veszik komolyan szerte a világon – vizsgálják, mi történt valójában 2009-ben a sertésinfluenza-szélhámosság körül.

 

Bővebben...
 
Több bevándorló a rendőrségnél és a tűzoltóságnál
Írta: www.arpadvonal.hu   
2010. május 16. vasárnap, 12:56

http://info.kopp-verlag.de/uploads/RTEmagicC_002-1.jpg.jpgNémetország sok tartományában ukrán vagy török állampolgárok gondoskodnak „hivatallal megbízva” német rendőri uniformisban a belső biztonságról. A vörös-vörös berlini tartományi kormányzat törvény által akarja szabályozni az ilyen „nem német származású munkatársak” számának emelését a közszolgálatokban a bevándorlói háttérrel rendelkező pályázók előnyben részesítésével.

Bővebben...
 
Brüsszel: Az Európa-negyedet a növekvő bűnözés miatt fallal veszik körül?
Írta: www.arpadvonal.hu   
2010. május 13. csütörtök, 11:37

http://info.kopp-verlag.de/uploads/RTEmagicC_abrus3.jpg.jpgA brüsszeli Európa-negyedben székelnek az EU-hivatalok ,ez Európa politikai központja. Ugyanakkor egy rabló-fellegvár. Európában sehol máshol nem támadnak meg és rabolnak ki olyan sok embert a nyílt utcán, mint Brüsszelben. A gazdag EU-képviselők irodái közvetlenül a bevándorlók szegénynegyedei mellett találhatóak. Sokáig átnéztek a probléma fölött de most mindkét oldal forrong. Az EU-képviselők védelmük érdekében a bevándorlók ellen kerítéseket vagy falakat követelnek.

 

Bővebben...
 
A nacionalizmus egy jól hasznosítható, dinamikus építő jellegű erő
Írta: Administrator   
2007. február 14. szerda, 15:29

Jyrki Loima, a Joensuui Egyetemnek az eszme- és kisebbségtörténészettel foglalkozó docense új hangon beszélt a nacionaliznusról.

Bővebben...
 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2