Hírlevél rendelésBookmark Us

 
 
Anyaország
Az első igazi szombat a nyáron! Ne maradj otthon!
Írta: Administrator   
2010. június 09. szerda, 15:57

Hideg sör, meleg kolbász és nap, árnyékos hely a pihenésre és színes programok minden korosztálynak. A Nemzeti Forradalmi Párt (NFP) meghívja tagjait szimpatizánsait és az érdeklődőket a június 12-én rendezendő családi napjára.

Helyszín: Kerepes Patkó csárda szabad tér (2144 Kerepes, Szabadság út 286)

 

Bővebben...
 
TURUL VIDEO SZENZÁCIÓS FILMBEMUTATÓI!
Írta: Administrator   
2010. június 09. szerda, 15:53

Két híres film kerül bemutatásra a közeljövőben Budapesten. Az örök zsidó és a Győzelem nyugaton című művek vetítésén telt ház és visító liberális sajtó várható.

Bővebben...
 
65 év terror!
Írta: www.arpadvonal.hu   
2010. május 10. hétfő, 08:42

A Nemzeti Forradalmi Párt közleményben tiltakozik Mesterházy május 8-án elhangzott, a "felszabadítást" dicsőítő mondatai ellen. Az NFP emellett a történelmi igazságtétel és a tárgyilagosság nevében célul tűzte ki, hogy a második világháború kommunista vérbírák koholt vádjai alapján meghurcolt magyar honvédőit és az 1944. október 15-i kormány tagjait maradéktalanul rehabilitálják.

Bővebben...
 
Mérlegeljünk józanul!
Írta: www.arpadvonal.hu   
2010. május 09. vasárnap, 15:25

Megfogadtuk Mesterházy tanácsát, átgondoltuk mit kellene tennünk, hogy ne legyen még egy olyan háború, melyben 60 millió ember hal meg. A megoldás egyszerű, és már többször elhangzott: a cionista eszmék gyökeres kiírtása.

Bővebben...
 
Olvasóinkat messze kerüljék el a kommunisták
Írta: www.arpadvonal.hu   
2007. február 16. péntek, 08:58

Lezárult a számlákról szóló szavazás. Szerencsére az öngyilkos hajlam egyáltalán nem jellemző olvasóinkra, a pénzügyi problémáik megoldására más módszert találtak.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2